Over ons

Anneke Dekkers en Gonnie Kügel zijn de initiatiefnemers van Trends voor Trainers.

Met Trends voor trainers willen ze andere trainers, opleiders, procesbegeleiders, teamcoaches van inspiratie en praktische tips voorzien.

Van 2010 – 2013 hebben ze dat gedaan door jaarlijks het congres Trends voor Trainers te organiseren. Doel was om een congres te organiseren waarin de inhoud hoog was en de sfeer inspirerend. In die opzet zijn ze geslaagd.

Vanaf 2014 is er meer aandacht voor hun eigen specialismen waarmee ze hun collega’s willen inspireren.

Anneke2013Anneke Dekkers (annekedekkerswerkt.nl) is ervaren trainer en coach. Ze is ook auteur. Ze heeft onder andere de volgende boeken geschreven:
– Trainen op topniveau, succesvolle trainers als rolmodel. Pearson Education
– Gelukkig ik ben een grijze muis. Provocatief zelfhulpboek voor middelmatige mensen. Pearson Education
– Lachen met lef. Provocatief coachen in woord en beeld. (Samen met Karin de Galan). Pearson Education.
Haar specialisme is provocatief coachen: met warmte en humor mensen uitdagen. Ze geeft al meer dan 10 jaar opleidingen en workshops aan coaches, trainers, leidinggevenden, leraren, hulpverleners.

Anneke heeft 2014 tot het jaar van online trainen benoemt en ontwikkelt online trainingen om meer plezier en vaart in je gesprekken te hebben. Ze is gegrepen door het online leren. Ze ziet grote mogelijkheden voor ons werk als trainer. Online leren biedt de mogelijkheid om stap voor stap en in interactie je nieuwe vaardigheden eigen te maken, je inhoudelijke concepten eigen te maken. Wil je alvast een voorproefje? Doe dan de gratis Powertraining: POWER in je gesprekken.

portretgonnieGonnie Kügel (www.gonniekugel.nl)  is expert in groepsprocessen.
Ze weet in haar werk als begeleider van managementteams de wereld van training, coaching en therapie te combineren.
Haar kwaliteit is om een groep inzicht te geven in belemmerende patronen. Niet alleen door een theorie te vertellen, maar die te koppelen aan de hand van wat zich ter plekke voordoet,
Ze heeft bij de JJ Trainersacademie en bij de De Galan School voor Training jarenlang teamcoaches en trainers opgeleid. Daarnaast is ze bij de RINO postdoctoraal docent groepspsychotherapie.